Pohjanmaan Vasemmisto julkisti ehdokkaita maakuntavaaleihin

Pohjanmaan Vasemmisto piti kevätpiirikokouksensa Vaasassa lauantaina. Piirikokous julkisti kokouksessa 23 maakuntavaaliehdokasta.

Kansanedustaja, vasemmistoliiton 1. varapuheenjohtaja Hanna Sarkkinen piti kokouksessa poliittisen tilannekatsauksen painopisteenä sote- ja maakuntauudistus.

Pohjanmaan Vasemmiston ensimmäiset julkistetut maakuntavaaliehdokkaat ovat Pohjanmaan maakunnassa Aino Akinyemi, Katja Angelot, Jorma Katajamäki, Kari Laitala, Anneli Lehto, Harri Moisio, Päivi Moisio ja Arne Mäenpää Vaasasta, Teuvo Herranen Kruunupyystä ja Paavo Sallinen Kristiinankaupungista.

Keski-Pohjanmaalta ehdokkaiksi julkistettiin Kerttu Anttiroiko-Rauma Perhosta sekä Virpi Karhu, Pertti Korvela, Kauko Niemi, Roy Pietilä ja Jouko Salmijärvi Kokkolasta.

Etelä-Pohjanmaalta julkistetut ehdokkaat ovat Anssi Naskali ja Maria Pietari Kauhajoelta, Antti Perkkalainen ja Jorma Tolonen Evijärveltä sekä Immanuel Grönlund, Noora Knaapila ja Antti Knuuttila Seinäjoelta.

Pohjanmaan Vasemmisto jatkaa ehdokashankintaansa. Piirikokous valtuutti piirihallituksen vahvistamaan ja julkistamaan tulevat maakuntavaaliehdokkaat.

Piirikokouksen kannanotto: Liikennepolitiikkaa uudistettava