162 – Roy Pietilä

Olen 38-vuotias, twitterin esittelytekstin mukaisesti ihmisoikeus-, eläinoikeus- ja tasa-arvo -intoilija, työskentelen nuorten parissa ja opiskelen sosionomiksi. Ennen nykyisiä nuoriso-ohjaajan töitä työskentelin pitkään kaupan alalla asiakaspalvelutehtävissä.

Olen aktiivisesti mukana vasemmistoliiton toiminnassa pohjanmaalla. Olen myös AY-aktiivi paikallisessa JHL 44 ryssä.

Tärkeimmät vaaliteemani ovat:

– Nuoret ja koulutus. Työskentelisin nuorten hyvinvoinnin, heidän osallisuuden edistämisen ja koulutuksen resurssien ja kehittämisen eteen.

Nuorten hyvinvointiin liitän myös vahvasti heidän tulevaisuuden mahdollisuudet, minkä takia ilmastoasiat ovat vahvasti läsnä, kun puhumme nuorten asioista.

– Ilmastoasiat vaikuttavat tulevaisuudessa hyvin laajasti yhteiskuntaamme, niin kansallisella kuin globaalilla tasolla. Ne on pakko hoitaa kuntoon nyt!

– Eriarvoisuuden vähentäminen ja yhteiskuntamme oikeudenmukaisuus ovat myös minulle erittäin tärkeitä teemoja. Nämä teemat näkyvät vahvasti, kun puhumme sekä palkansaajien, että työttömien asemasta. Nyky-hallituksen porvaripolitiikalle löytyy parempi vaihtoehto.

– Jotta nämä asiat voidaan hoitaa kunnialla kuntoon, tulee päätöksenteon olla läpinäkyvää, pitkäjänteistä, hyvin valmisteltua, perusteltua ja perustua kestävän kehityksen periaatteille.

Facebook

Instagram

Twitter