Maakuntavaalit 2018

Maakuntavaalit pidetään lokakuussa 2018. Vaaleissa valitaan maakuntavaltuustot päättämään maakuntien toiminnasta ja hallinnosta. Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakuntavaltuustoihin valitaan kuhunkin 59 valtuutettua.

Vasemmistoliiton tavoitteena on kattava ehdokaslista jokaisessa maakunnassa. Ehdolle voivat asettua yli 18-vuotiaat henkilöt omassa maakunnassaan. Lisää maakuntavaaleista voi lukea alueuudistus.fi -sivustolta.

Maakuntien vastuulle siirtyy vuoden 2020 alusta merkittävä osa julkisista palveluista, kuten sosiaali- ja terveyspalvelut, pelastustoimi ja elinkeino- ja työvoimapalvelut. Näistä palveluista päättämään on tärkeää saada tekijöitä, joille palveluiden tasa-arvoinen saatavuus on ykkösasia.

Jos olet kiinnostunut ehdokkuudesta, ota yhteyttä nettilomakkeella, tai täytä ehdokaslomake ja toimita se vasemmistoliiton keskisen alueen toiminnanjohtaja Aaron Kalliselle (osoite Näsilinnankatu 22 A 27, 33210 Tampere, puh. 044 206 3332, aaron [dot] kallinen [at] vasemmistoliitto [dot] fi)

Olen kiinnostunut ehdokkuudesta maakuntavaaleissa

Yhteydenottolomake